Gıda Mühendisliği Teknik Terimler Rehberi Yayımlandı

16 Kasım 2007 Cuma

Ülkemizde gıda mühendisliği konusunda ortak bir dil oluşturulamamasının pratikte yarattığı sıkıntılara çözüm bulmak amacıyla Gıda Mühendisleri Odasının önderliğinde hazırlanan “Gıda Mühendisliği Teknik Terimler Rehberi” yayımlanarak gıda sektörünün kullanımına sunuldu.

Rehber, 27 üniversiteden toplam 44 akademisyenin katılımı ile düzenlenen yoğun toplantılar ve çalışmalar sonunda ortaya çıkarılarak, ilgili kurum ve kuruluşların görüşleri alındıktan sonra Kasım ayında yayımlandı ve satışa sunuldu.

Toplam 230 sayfadan oluşan rehberle ilgili ayrıntılı bilgiye Gıda Mühendisliği Teknik Terimler Rehberi’nden ulaşmak mümkün. Rehberin sektörümüze faydalı olmasını umuyorum.

Ücreti : 10.00 YTL.
Oda Üyesi : 7.50 YTL.
Öğrenci : 5.00 YTL.

Hiç yorum yok: